dimarts, 15 de desembre de 2020

 Resultats de l'Assemblea i valoració de la Junta de l'AMPA


Benvolguts tots,

Passades unes hores de les votacions de l’Assemblea Extraordinària celebrada ahir dilluns (57,3% per a l’opció 1 i 42,7% per a l’opció 2), els membres de la Junta de l’AMPA volem compartir amb tots vosaltres les següents reflexions:

-   Els resultats no són prou clars com per prendre cap decisió en una o altra línia. No hi ha una proporció propera als 2/3 i la participació va ser molt més elevada del que és habitual.

-   A més, dins de l’opció 1 cal comptar-hi totes les famílies que consideren que cal més informació i temps per a prendre una decisió final.

Per tot això, i malgrat la tasca de divulgació feta fins ara, aprofundirem una mica més en el cas per clarificar alguns aspectes potser no del tot diàfans a hores d’ara. Prestarem especial atenció a concretar quins són els riscs que assumeix l’AMPA gestionant el fons d’orfenesa, la conveniència i costos que suposaria que l’AMPA contractés una gestió externa del mateix i les possibles condicions que contemplaria la pòlissa que se signaria.

Ampliarem les consultes a la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya, als experts jurídics de Jesuïtes Educació i, de ben segur, a alguns de vosaltres que teniu criteri professional donada la vostra experiència. Ja sabeu que la Junta està en el seu darrer any de mandat i aquesta és una decisió que marca el futur de l’AMPA.

Us agraïm l’interès per la qüestió i us mantindrem informats dels propers passos que permetin adoptar una decisió final al respecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada