Comissions


L'AMPA s'organitza en comissions a les que, 

voluntàriament, qualsevol pare o mare de l'escola es pot apuntar.


Només cal enviar un mail indicant a quina comissió vols

participar : ampa.casp@fje.edu


Comissió reutilització
Periòdicament s’organitza un parada de venda de roba i material escolar que pot ser reutilitzat per d’altres famílies de l’escola. L’objectiu d’aquest any és aconseguir que els libres de la ESO, especialment els de lectura, també es puguin reciclar i serveixin per a més d’un curs.

Equip Promotor
Representant de la Junta
Zoraida del Campo
Marta Ventura
Anna Cedenilla
Marta Vilatge
Maria Haro
Susanna Itarte
Norma Salas
Reyes Serra


    Comisió d’esports

Grup de pares i mares amb fills inscrits als diferents equips esportius de l’escola que volen ajudar en la qualitat d’aquest tipus d’activitats paraescolars. Aquest any el seu objectiu és contribuir a la formació en valors dels entrenadors de l’escola.

Equip Promotor
Representant de la Junta
Anna Cedenilla
Ferran Martín
Alba Segura
Maria Raposo
Daniel Milà
David del Olmo
Cristina Rühlin
Marta Estrada

Susanna ItarteComissió Sostenibilitat
Som una escola al mig de l’Eixample. En una gran ciutat amb massa cotxes i elevats índex de pol.lució. Què podem fer els pares i mares per revertir aquesta situació? O com a mínim ser-ne més conscients? I si l’escola treballés més aquests temes amb l’ajuda dels pares i mares? Som la comissió de més recent creació de l’AMPA

Equip Promotor
Representant de la Junta
Ferran Martínez
Núria Nubiola
Albert Maria
Carolina Patroni
Laura Lluesma
Yolanda Fabregat
Marta Caparrós
Virgínia Julià
Marta Herrero
David Rovira


    Comissió Sopar Solidari
Us imagineu el pati de l’escola ple de pares sopant plegats en una nit del mes de juny? Doncs això és el que organitza aquesta comissió. I amb dues particularitats: la causa principal d’aquest sopar és la d’ajudar a alguna entitat social a l’assoliment dels seus objectius. I la segona característica és que som molts i ens ho passem molt bé aquella nit plegats.

Equip Promotor
Representant de la Junta
Helen Nierhaus
Maria Raposo
Josefina Lloret
Anna Farriol
Núria Salvat
Marta Estrada
Reyes Serra    Comissió Comunicació

Aquesta web que esteu llegint és una realitat gràcies a la tasca de l’equip de comunicació. Que si les fotos, que si l’Instagram, que si gestionar els grups de whatsapp, que si el proper article del CASP 25. Aquest any ens agradaria consolidar el canal d’Instagram i generar molts més continguts que l’any passat.

Equip Promotor
Representant de la Junta

Oriol Llop


    Comissió Pastoral

El nom de l’escola ja ho indica, som en una escola impulsada pels Jesuïtes. I com a tal, l’àmbit de pastoral ocupa un paper central en l’educació dels nostres fills. Aquesta comissió s’encarrega d’ajudar en la catequesi familiar dels diumenges i dona suport a totes les activitats de pastoral que durant el curs es fan a l’escola.

Equip Promotor
Representant de la Junta
Imma Ruiz
Natàlia Riera
Oriol Llop


    Comissió Espai Migdia

Què mengen els meus fills a l’escola? Si ho vols saber, només has d’anar a dinar un dia a l’escola. Així de fàcil. Aquesta és una de les activitats que coordina aquesta comissió que procura especialment ajudar a resoldre l’espai de lleure i descans que hi ha entre les classes del matí i les classes de la tarda. Bon profit!

Equip Promotor
Representant de la Junta
    Comissió Sant Ponç

Imagineu-vos les sales polivalents de l’escola plenes i plenes de pastissos fets pels pares i mares durant la nit anterior. Doncs això passa a Casp coincidint amb el dia de Sant Ponç a l’escola. A la tarda tots els pastissos han desaparegut, quina gana que tenen els nanos en sortir de l’escola a la tarda!

Equip Promotor
Representant de la Junta
Maribel Riba

Susanna Itarte
Natàlia Riera


    Comissió Mercat de Calaf
    
Els pares i mares de l’escola també volem participar de la Festa Major de l’escola i cada any montem les nostres parades perquè tots els nostres fills s’ho passin d’allò més bé durant el tradicional Mercat de Calaf de l’escola. I ja no us dic, el nombre de regals que se sortegen al final! Tots els diners recollits es donen a la Fundació Joan Salvador Gavina.

Equip Promotor
Representant de la Junta
Delegats de curs MOPI, PIN i PRI

Mafalda Sánchez
Reyes Serra
Norma Salas


    Consell Escolar
Bea Bilbeny

Comissió de convivència
Marta Estrada i Eli Gutiérrez


    Consell Social
Natàlia Riera i Jordi Figueras

    Comissió Casp 25
 Oriol Llop